Gezocht: street artists!

Je ooit al afgevraagd hoe cool het zou zijn om jouw werk op een muur in de stad te zien staan? Maar je weet niet hoe je eraan moet beginnen of je vindt geen muur? Lees dan vooral verder!

All About Things, de organisatie achter onder meer het kunstenfestival The Crystal Ship, is op zoek naar vijf getalenteerde kunstenaars om een straatmuur in Torhout op te kalefateren. Leeftijd speelt geen rol, ervaring ook niet. Zolang je kan tekenen of schilderen én er komen markante dingen uit jouw koker die in het oog springen en absoluut met de wereld moeten gedeeld worden, kan je meedoen met de wedstrijd. Wat zeggen we: je móet meedoen!

Er zijn in feite maar twee voorwaarden: in West-Vlaanderen wonen en een band hebben met Torhout. Maar verder willen we vooral dat je volledig loos gaat en jouw bijzonderste, spraakmakendste of gewoon knapste ideeën onze richting uitstuurt.

Een jury die bestaat uit onder meer collagekunstenaar Sammy Slabbinck en The Crystal Ship-curator Bjørn Van Poucke zal de vijf strafste inzendingen selecteren. De vijf winnaars krijgen vervolgens de kans om – met de nodige begeleiding uiteraard – hun werk zelf om te turnen in een muurschildering.

Hoe deelnemen?

Maak je ontwerp (je kan hier de foto van de muur downloaden)
Beantwoord volgende vraag: Wat is jouw link met Torhout?
Stuur ons een mailtje vóór 12 september!